Fördjupa dig inom entreprenadjuridiken

Entreprenadsjuridik och Bas-P samt Bas-U

Har du utfört flera olika entreprenadsutbildningar som Bas-P och Bas-U och söker nu en grundläggande eller fördjupande del i entreprenadsjuridiken då kan företaget Kravkompetens.com hjälpa dig vidare.

Du kanske i din roll som arbetsledare eller chef känner att det är dags att gå en repetitionskurs eller så är du helt ny ledare eller chef. Du kanske behöver lägga grunderna till att skapa en säkrare arbetsplats för samtliga anställda.

Med rätt utbildning skapas en bättre arbetsmiljö

Att vara anställd och utföra arbetsmoment i stressade situationer ute på väg kan göra att felaktiga beslut tas som kan skapa olyckor för den enskilde. Genom att både anställda, ledare och chefer kontinuerligt får utbildning i säkerhetstänk så kommer denna del alltid placeras i första rum. Risker finns alltid och olyckor kan hända men det går att begränsa genom kunskaper och hantering av risker.

Det finns många som tycker det är väldigt mycket kurser och lite praktiskt arbete ibland på arbeten runt om i landet. Men kurser fyller verkligen sin funktion, det gör så att vi människor både kan pendla till våra arbeten på säkra vägar. Vi kan flytta till den där nya drömlägenheten, börja på det nya arbetet och starta den där efterlängtade och spännande karriärsbanan. Vi förväntar oss att vi där har bra och trygga arbetsplatser med bra ergonomi, och kunna utföra våra arbetsmoment i en relativt störningsfri miljö.

Detta ska således vara en självklarhet i alla yrken, att få känna sig trygg och säker, därför finns utbildningar av olika typer som alla är förkortningar på kurser och utbildningar med ett större säkerhetstänk och krav på kompetens.

Du har säkert hört talas om Bas-P (Planering och Projekt) och Bas-U (Utförare), BAM (Bättre Arbetsmiljöutbildning) , ESA (Elsäkerhetsanvisningarna), APV (Arbete På Väg), säkra lyft och ställningsutbildnings kurser. Alla dessa utbildningar vill uppnå att säkerheten på våra mest utsatta arbetsplatser ökar för dem som utför ett mer riskfyllt och praktiskt arbete ute i samhället.

Fördjupa dig inom entreprenadjuridiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen