Jalusier för din säkerhet

Rulljalusier och andra typer av jalusier hjälper dig att stänga, skydda och förhindra att damm tränger in i ditt rum. Det ingår alltmer som en viktig del av medvetet säkerhetstänkande.

I enlighet med kraven kan rullgardinen ha eller inte ha god transparens. Rullgardiner är bättre att stänga eller skydda än galler eftersom de inte kan trängas igenom med fingrar eller verktyg. Rullgardiner består av böjda profiler gjorda av galvaniserat stål eller aluminium, som rullas på stålspolar och körs i stål- eller aluminiumskenor med stabila anslutningspunkter. Nätföretaget erbjuder en mängd olika rullgardiner, gjorda av stål och aluminium, eller tillverkade av superstarkt glasgenomskinligt plastmaterial polykarbonat.

Jalusiexperten

Hos Jalusiexperten.se hittar du rätt jalusi för dig, Jalusiexperten arbetar och har lång erfarenhet av att skydda anläggningar av alla slag med rulljalusier. Med över 20 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen har Jalusiexperten ett omfattande nätverk av proffs och leverantörer som garanterar bästa kvalitet och bästa service till ett överkomligt pris. Inte bara har de olika jalusier utan mycket annat. Exempelvis så finns det även smidesgaller, brandgardiner, palissader, gallerdörrar och andra typer av inbrottsskydd. Med montering från egen personal eller olika samarbetspartners inom deras nätverk av proffs så hjälper de dig från början till slut med tillverkning och installation av jalusier för din säkerhet.

Jalusier för din säkerhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen