Veronica Hedenmark – En framgångsrik entreprenör inom personlig assistans

VH assistans grundades av entreprenören Veronica Hedenmark och det var till en början tänkt hon skulle ha ett eget företag för sina assistenter. Det dröjde dock inte länge innan företaget tog fart och växte. Veronica Hedenmark föddes med benskörhet och när hon gick ut gymnasiet i Falun fick hon reda på att försäkringskassan tänkte förtidspensionera henne. Veronica hittade då sitt inre mål och grundade företaget VH assistans hemma vid köksbordet i Falun. Veronica har sedan starten av VH assistans mottagit flera prestigefulla utmärkelser för sitt extraordinära ledarskap.

Personlig Assistans handlar i grunden om att ge de personer som lever med funktionshinder en chans att leva ett vanligt och bra liv. Som assistent får man ge vårdtagaren hjälp att klara saker som den normalt sett inte hade kunnat göra, detta kan innefatta alltifrån att ta sig ur sängen till att fixa i trädgården.

Det är kommunen eller försäkringskassan som tar beslut om man har rätt till assistanshjälp och hur många timmar det gäller. Är behovet under 20 timmar i veckan tar kommunen hand om det annars så ansvarar försäkringskassan för ärendet.

VH assistans är välkända för att vara ett omtänksamt, livligt och familjärt företag med fokus på de behövande. Detta är något de tänker fortsätta med i framtida utveckling som företag. Fokuset ligger även på att du som kund ska kunna känna dig som en i samhället och att du ska få leva livet fullt ut.

Veronica Hedenmark – En framgångsrik entreprenör inom personlig assistans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen